Γιατί GQ?

whygqbannercont1.jpg

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η GQ είναι επίσηµος αντιπρόσωπος των µεγαλύτερων κατασκευαστών συστηµάτων ασφαλείας, κλειστού κυκλώµατος, πυρανίχνευσης, ελέγχου πρόσβασης και αυτοµατισµών. Τα υλικά που προµηθεύουµε είναι παγκόσµιας φήµης και χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους καθώς και την τεχνολογική τους καινοτοµία.

Η GQ µε µεγάλη επιµέλεια έχει διαλέξει τον κορυφαίο κατασκευαστή στο είδος του µε αποτέλεσµα ότι προσφέρουµε να είναι ασυναγώνιστης ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο µια εγκατάσταση που αποτελείται από υλικά της GQ είναι βέβαιο ότι είναι άριστης ποιότητας και λειτουργίας.

whygqbannercont2.jpg

Ποικιλία

Στην GQ θα βρείτε τα πάντα γύρω από τον συναγερµό. Είµαστε η µόνη στάση που χρειάζεστε για να καλύψετε κάθε επιπέδου εγκατάσταση- από την πιο µικρή εγκατάσταση µέχρι την προστασία αλυσίδων 6000 καταστηµάτων. Από την προστασία µελισσιών µέχρι την προστασία στρατιωτικών βάσεων και κυβερνητικών κτιρίων. Καλύπτουµε όλες τις ανάγκες σε συστήµατα ασφαλείας, κλειστό κύκλωµα τηλεόρασης, πυρανίχνευση, έλεγχο πρόσβασης και αυτοµατισµούς. Μία στάση για όλες τις ανάγκες ασφαλείας.

whygqbannercont3.jpg

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα µας καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση καθώς είµαστε επίσηµοι αντιπρόσωποι όλων των εταιρειών που εµπορευόµαστε. Θα παρατηρήσετε ότι όλα τα υλικά µας έχουν πολυετή εγγύηση καθώς εκπροσωπούµε τα καλύτερα εργοστάσια της παγκόσµιας αγοράς. Σπάνια θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε προϊόντα µας, αλλά στην περίπτωση που συµβεί, θα είµαστε δίπλα σας.

whygqbannercont4.jpg

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Αν µείνετε συντονισµένοι στα νέα της GQ θα παρατηρήσετε ότι έχουµε καινούργια προϊόντα κάθε µήνα. Πρωτοπορούµε σε εβδοµαδιαία βάση επειδή εκπροσωπούµε τους καλύτερους κατασκευαστές. Συγχρόνως η εταιρία µας πρωτοπορεί σε πρακτικές καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών, καλύτερους τρόπους ενηµέρωσης προϊόντων και ευέλικτους τρόπους λειτουργίας.

whygqbannercont5.jpg

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Κάθε ένας από εµάς έχει κοινές αξίες τις οποίες ζούµε σε καθηµερινή βάση. Μία από αυτές τις αξίες είναι η Ειλικρίνεια. Δεν το κάνουµε γιατί είναι το σωστό. Το κάνουµε γιατί το πιστεύουµε. Μας χαρακτηρίζει. Μπορείτε να το διαπιστώσετε σε κάθε µας συνοµιλία.

whygqbannercont6.jpg

ΠΕΙΡΑ

Όλα τα άτοµα που εκπροσωπούν την εταιρία έχουν πολυετή πείρα στον κλάδο. Η εκπαίδευση της οµάδας µας έχει γίνει πολλές φορές είτε στην εταιρίας µας είτε στις εγκαταστάσεις των κατασκευαστών που εκπροσωπούµε ανά τον κόσµο.

whygqbannercont7.jpg

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το καταρτισµένο προσωπικό µας είναι στην διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε άµεσα. Θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει απορία που µένει αναπάντητη όσο ασυνήθιστη και να είναι. Ο λόγος είναι η εκπαίδευσή µας, αλλά και το γεγονός ότι είµαστε επίσηµοι αντιπρόσωποι όλων των εταιρειών και συνεπώς έχουµε καθηµερινή επικοινωνία µε τα άτοµα που δηµιούργησαν τα προϊόντα που όλοι µας εµπιστευόµαστε. Αθήνα: Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30π.µ-6:ΟΟµ.µ Θεσσαλονίκη: Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30π.µ-5:ΟΟµ.µ Σάββατο και στα δύο καταστήµατα από τις 8:30π.µ. έως 1:30µ.µ. για παραλαβές υλικών

whygqbannercont8.jpg

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στην GQ TECHΣ διαθέτουμε γραφεία στην Θεσσαλονίκης και Αθήνας για αμεσότητα, ευελιξία και την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Στα δυο γραφεία μας εξυπηρετήστε από ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό σε όλη την γκάμα των προϊόντων τα οποία θα βρείτε σε πλήρη επάρκεια.

whygqbannercont9.jpg

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Επιδιώκουµε να κάνουµε την ζωή του επαγγελµατία εγκαταστάτη όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Ένας από τους τρόπους που εξυπηρετούµε τους πελάτες µας είναι έχοντας την παραγγελία έτοιµη προς παραλαβή στα γραφεία µας. Επίσης, παραδίδουµε την παραγγελία σας σε καθηµερινή βάση στα γραφεία σας ή στην εγκατάσταση στην οποία βρίσκεστε εντός των ορίων της Αττικής. Στην περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αττικής η παράδοση των υλικών γίνεται από εταιρείες ταχυµεταφορών ή µεταφορικές εταιρείες.

whygqbannercont10.jpg

WIN - WIN

Επιδιώκουµε πάντα να βρίσκουµε τρόπους που αποφέρουν θετικά αποτελέσµατα και γενικότερα κέρδος στον επαγγελµατία εγκαταστάτη, στον τελικό καταναλωτή και εµάς. Συντονιστείτε στο website µας (www.gqt.gr) και ακολουθήστε µας στο Facebook, Instagram,Twitter, YouTube και Vimeo, για να µάθετε πώς δηµιουργούµε αξία για εσάς.

whygqbannercont11.jpg

ΜΟΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ, ΔΙΑΝΟΜΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από την ηµέρα ίδρυσης της εταιρίας επικεντρωθήκαµε στην εισαγωγή, διανοµή και υποστήριξη των προϊόντων µας. Ουδέποτε έχουµε ασχοληθεί µε την εγκατάσταση των συστηµάτων ή άλλων κινήσεων που έρχονται σε αντίθεση µε τα συµφέροντα των συνεργατών µας. Κατά αυτό τον τρόπο έχουµε απόλυτη εξειδίκευση στον τοµέα µας και ο επαγγελµατίας εγκαταστάτης στο δικό του. Έτσι δηµιουργούµε ένα άψογο