Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος  της Carrier σας ενημερώνει για τα εξής:

Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος της Carrier σας ενημερώνει για τα εξής:

Λόγω των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η παραγωγή ενός μέρους των προϊόντων της σειράς NetworX (ΝΧ) ολοκληρώνεται το 2020 ενώ η υπόλοιπη σειρά NetworX (ΝΧ) ολοκληρώνεται στα τέλη του 2021. Η Carrier καθώς και οι επίσημοι αντιπρόσωποι τους στην Ευρώπη έχουν επαρκές απόθεμα 2 ετών για την σταδιακή μετάβαση στην νέα σειρά xGEN Connect (NXG). Η νέα σειρά xGEN Connect (NXG) έχει ήδη...
Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Στην GQ TECH γνωρίζουμε καλά ότι όσο σημαντική είναι η παρουσίαση, η εκπαίδευση και η προμήθεια ενός προϊόντος, εξίσου σημαντική είναι και η υποστήριξη μετά την πώληση.
Λύσεις για όλες τις απαιτήσεις από την Carrier - Cloud & Integration οι κυρίαρχες τάσεις

Λύσεις για όλες τις απαιτήσεις από την Carrier - Cloud & Integration οι κυρίαρχες τάσεις

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Serge Coppens d’Eeckenbrugge - Sales Director Security για Fire & Security Products της Carrier μας μιλάει για τις τεχνολογικές τάσεις στα συστήματα ασφάλειας, τις νέες προτάσεις της εταιρείας και τη συνεργασία στην Ελλάδα με την GQ Tech.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ COVID-19

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ COVID-19

Η GQ TECH ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ COVID-19, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
Καλώς ήρθατε στο μέλλον της επιτήρησης με την OpenEye

Καλώς ήρθατε στο μέλλον της επιτήρησης με την OpenEye

Η OpenEye ορίζει την GQ TECH ως αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα και Κύπρο. Σκοπός της συνεργασίας είναι να καλυφθούν νέες και αυξανόμενες τάσεις της Ελληνική αγοράς στο κλάδο της μαζικής και συγχρόνως συγκεκριμένης επιτίρησης πολλαπλών συστημάτων. H OpenEye (openeye.net) είναι μια κορυφαία εταιρία στις...
VXI - CMOD

VXI - CMOD

Μια νέα μονάδα της Optex που αποτελείται από μια ασύρματη κάμερα HD ημέρας-νύχτας με δυνατότητα πανοραμικής κάλυψης 180 μοιρών προστίθεται στους κορυφαίους ανιχνευτές VXI της ετιαρίας, προσφέροντας οπτική επαλήθευση συναγερμών και δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων με ζωντανή εικόνα και ήχο από το προστατευόμενο πεδίο.
OPTEX WXI SERIES

OPTEX WXI SERIES

Η Optex λάνσαρε και στην Ευρώπη μια νέα σειρά ανιχνευτών PIR εξωτερικής χρήσης που προσφέρουνκάλυψη ανίχνευσης 180° και ακτίνα 12m ενώ θεωρούνται ιδανικοί για ένα πλήθος εγκαταστάσεων και εφαρμογών, από ένα σπίτι μέχρι ένα εμπορικό κέντρο.