Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος  της Carrier σας ενημερώνει για τα εξής:

Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος της Carrier σας ενημερώνει για τα εξής:

Λόγω των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η παραγωγή ενός μέρους των προϊόντων της σειράς NetworX (ΝΧ) ολοκληρώνεται το 2020 ενώ η υπόλοιπη σειρά NetworX (ΝΧ) ολοκληρώνεται στα τέλη του 2021. Η Carrier καθώς και οι επίσημοι αντιπρόσωποι τους στην Ευρώπη έχουν επαρκές απόθεμα 2 ετών για την σταδιακή μετάβαση στην νέα σειρά xGEN Connect (NXG). Η νέα σειρά xGEN Connect (NXG) έχει ήδη...
Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Στην GQ TECH γνωρίζουμε καλά ότι όσο σημαντική είναι η παρουσίαση, η εκπαίδευση και η προμήθεια ενός προϊόντος, εξίσου σημαντική είναι και η υποστήριξη μετά την πώληση.
Λύσεις για όλες τις απαιτήσεις από την Carrier - Cloud & Integration οι κυρίαρχες τάσεις

Λύσεις για όλες τις απαιτήσεις από την Carrier - Cloud & Integration οι κυρίαρχες τάσεις

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Serge Coppens d’Eeckenbrugge - Sales Director Security για Fire & Security Products της Carrier μας μιλάει για τις τεχνολογικές τάσεις στα συστήματα ασφάλειας, τις νέες προτάσεις της εταιρείας και τη συνεργασία στην Ελλάδα με την GQ Tech.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ COVID-19

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ COVID-19

Η GQ TECH ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ COVID-19, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
Καλώς ήρθατε στο μέλλον της επιτήρησης με την OpenEye

Καλώς ήρθατε στο μέλλον της επιτήρησης με την OpenEye

Η OpenEye ορίζει την GQ TECH ως αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα και Κύπρο. Σκοπός της συνεργασίας είναι να καλυφθούν νέες και αυξανόμενες τάσεις της Ελληνική αγοράς στο κλάδο της μαζικής και συγχρόνως συγκεκριμένης επιτίρησης πολλαπλών συστημάτων. H OpenEye (openeye.net) είναι μια κορυφαία εταιρία στις...
VXI - CMOD

VXI - CMOD

Μια νέα μονάδα της Optex που αποτελείται από μια ασύρματη κάμερα HD ημέρας-νύχτας με δυνατότητα πανοραμικής κάλυψης 180 μοιρών προστίθεται στους κορυφαίους ανιχνευτές VXI της ετιαρίας, προσφέροντας οπτική επαλήθευση συναγερμών και δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων με ζωντανή εικόνα και ήχο από το προστατευόμενο πεδίο.
OPTEX WXI SERIES

OPTEX WXI SERIES

Η Optex λάνσαρε και στην Ευρώπη μια νέα σειρά ανιχνευτών PIR εξωτερικής χρήσης που προσφέρουνκάλυψη ανίχνευσης 180° και ακτίνα 12m ενώ θεωρούνται ιδανικοί για ένα πλήθος εγκαταστάσεων και εφαρμογών, από ένα σπίτι μέχρι ένα εμπορικό κέντρο.
DMP XR-550

DMP XR-550

Ένα βασικό στοιχείο για το οποίο θα λέγαμε ότι ξεχωρίζει ο νέος πίνακας της σειράς XR550 της DMP είναι η απόλυτα ευέλικτη, αδιάλειπτη και γρήγορη επικοινωνία που προσφέρει.
NX-596E-SIM Ethernet-3G

NX-596E-SIM Ethernet-3G

Η NX-596E-SIM είναι μία IP πλακέτα επικοινωνίας που μπορεί να προστεθεί στα συστήματα ασφαλείας NetworΧ, επιτρέποντας την εξ’ αποστάσεως πρόσβαση σε αυτά. Το NX-596E-SIM περιλαμβάνει μια κάρτα SIM, η οποία μόλις ενεργοποιηθεί, θα συνδεθεί αυτόματα με την υπηρεσία cloud της UTC προσφέροντας αμέτρητα πλεονεκτήματα.
DMP - VIRTUAL KEYPAD

DMP - VIRTUAL KEYPAD

Ο Αμερικάνικος κολοσσός και μοναδικός κατασκευαστής συστημάτων ασφαλείας στις ΗΠΑ DMP πρωτοπορεί ξανά δημιουργώντας δύο ξεχωριστές εφαρμογές οι οποίες είναι βραβευμένες από τα Αμερικάνικα ESX και SSI. Η εφαρμογή TECHAPP απευθύνεται στον εγκαταστάτη, ενώ η εφαρμογή virtual keypad απευθύνεται αποκλειστικά στον τελικό καταναλωτή.
OPTEX REDSCAN - Ο έξυπνος ανιχνευτής που εντοπίζει, αναλύει και ακολουθεί!

OPTEX REDSCAN - Ο έξυπνος ανιχνευτής που εντοπίζει, αναλύει και ακολουθεί!

Ο IP ανιχνευτής REDSCAN είναι ένας ευφυέστατος αισθητήρας lazer με δυνατότητα ανίχνευσης αντικειμένων, ατόμων και οχημάτων σε ακτίνα 30 μέτρων. Ο REDSCAN δεν εντοπίζει μονάχα την ύπαρξη των παραπάνω, αλλά υπολογίζει και την ταχύτητα, το μέγεθος, την απόσταση και τη διαδρομή τους μέσα σε οριοθετημένες ζώνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιμετρική προστασία κτηρίων, ανοιχτών χώρων.
Optex VX Shield

Optex VX Shield

Η νέα προσθήκη στην μεγάλη οικογένεια ανιχνευτών εξωτερικής χρήσης της κορυφαίας εταιρίας στο τομέα, Optex, ακούει στο όνομα VX Shield. Πρόκειται για μια σειρά ανιχνευτών που περιλαμβάνει 4 μοντέλα και συγκεκριμένα 2 PIRs (VXS_AM και VXS-RAM) και δυο διπλής τεχνολογίας (VXS-DAM και VXS-DRAM)
UTC NXG-512IP-CPU-G3

UTC NXG-512IP-CPU-G3

Η υβριδική μονάδα xGen προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία και ισχύ για την προστασία ενός χώρου με δείκτη ασφαλείας Grade 3. Με δυνατότητα ελέγχου έως και 512 ζωνών, 96 υποσυστημάτων και 256 εξόδων από 256 χρήστες, το NXG-512IP μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Η πλατφόρμα ασφαλείας xGen προσφέρει προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης χρηστών.
CQR QCAB

CQR QCAB

Μια νέα οικονομική λύση καλωδίου για συστήματα συναγερμού από την προερχόμενη από την Μεγάλη Βρετανία CQR με το όνομα QCAB, διαθέτει στην Ελληνική αγορά η GQ Tech.Πρόκειται για επικασσιτερωμένο καλώδιο χωρίς θωράκιση. Διατίθεται σε κουλούρες των 100 μέτρων σε τέσσερις, έξι ή οκτώ αγωγούς.
UTC Fire & Security VVS300-PLUS και VVS322-PLUS

UTC Fire & Security VVS300-PLUS και VVS322-PLUS

Ο σεισμικός ανιχνευτής VVS300-PLUS , έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει τις προσπάθειες θραύσης σε χρηματοκιβώτια ,Vaults, κουτιά καταθέσεων, γραφεία που πραγματοποιείται αρχειοθέτηση και γενικότερα σε χώρους που απαιτούν έξτρα ασφάλεια. Αντιδρά στις χαρακτηριστικές δονήσεις όλων των εργαλείων όπως σφυριά, τρυπάνια, πριόνια, εργαλεία υδραυλικής πίεσης και θερμικά εργαλεία όπως εργαλεία συγκόλλησης και θερμικές λαβές, αφού αντιλαμβάνεται τη δόνηση σε ακτίνα 3 έως 14 μέτρων από όπου είναι...
UTC NetworX NX-595

UTC NetworX NX-595

Η πλακέτα επέκτασης NX-595E χαρίζει απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος NetworX είτε μέσω app, είτε μέσω browser και υπολογιστή, ενσωματώνοντας Web Server. Με την εφαρμογή UltraConnect οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν/απενεργοποιούν το σύστημά τους, όπως και να ελέγχουν την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο. Το app είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android δωρεάν.
UTC Zerowire

UTC Zerowire

Κορυφαία λειτουργικότητα και ευχρηστία. To Zerowire είναι ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας με προηγμένες λειτουργίες μέσω cloud, οι οποίες προσφέρουν γρήγορο προγραμματισμό για τον εγκαταστάτη και ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα με κορυφαία λειτουργικότητα και ευχρηστία για τον τελικό χρήστη.