Τεχνική Υποστήριξη

Στη GQ TECH γνωρίζουμε καλά ότι όσο σημαντική είναι η παρουσίαση, η εκπαίδευση και η προμήθεια ενός προϊόντος, εξίσου σημαντική είναι και η υποστήριξη μετά την πώληση. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει κατά τη διάρκεια ή μετά την παράδοση των υλικών. Με την αγορά προϊόντων δεν αποκτάτε έναν προμηθευτή, αλλά έναν συνεργάτη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα σας έμπρακτα. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα, αλλαγή των προδιαγραφών του έργου ή αναζήτηση βοήθειας για τη μελέτη του έργου, η GQ TECH είναι ένα τηλεφώνημα μακριά.Κορυφαία εργοστάσια, όπως οι DMP, ORISEC, CADDX, TV, OPTEX, JBE, CQR, TAKEX, ALEPH , KILSEN και CONCEPT, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στους αντιπροσώπους που έχουν ορίσει σε κάθε κράτος. Συνεπώς, δεν είναι τυχαίο που έχουν ορίσει τη GQ TECH επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος των συστημάτων DMP (XTL+, XT-30, XR-150, XR-550, CCTV & ACCESS), ORISEC (CP-10, CP-20, CP-60, CP-100 & CP-200), CADDX (NXG-4, NXG-4-RF, NXG-8 & NXG-8E), OPTEX (εσωτερικοί και εξωτερικοί ανιχνευτές), TV (κάμερες 2mp, 4mp, 8mp, DVR & NVR) και JBE (συμβατικοί & διευθυσιοδοτούμενοι πίνακες με κεφαλές πυρανίχνευσης) διαθέτει πιστοποιημένη από τους κατασκευαστές τεχνική υποστήριξη τις ακόλουθες ώρες:

Δευτέρα:  9 π.μ - 6 μ.μ.
Τρίτη:  9 π.μ - 6 μ.μ.
Τετάρτη:  9 π.μ - 6 μ.μ.
Πέμπτη:  9 π.μ - 6 μ.μ.
Παρασκευή:  9 π.μ - 6 μ.μ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-664-0025 και οι τεχνικοί μας θα σάς δώσουν λύσεις!

Η GQ TECH είναι δίπλα σας με τους καλύτερους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό (Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία και Ισπανία) και συνεχίζουν να εκπαιδεύονται απευθείας από τους κατασκευαστές.

GQ TECH, επίσημος και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της DMP, ORISEC, CADDX, OPTEX, TV, CQR, ZKTECO CONCEPT, ALEPH, GRI, TEXAS TECH, JBE, KILSEN, GST, TAKEX, SIMA, GUARDALL, SENTROL & YUASA με έγκυρη και άμεση πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα.

Προϊόντα παραεισαγωγής δεν καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση.

Θέλω να βρω εγκαταστάτη

Θέλω να μιλήσω με τεχνικό