Η OPTEX είναι κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογιών ανίχνευσης υψηλής απόδοσης. Για 40 χρόνια, χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως εμπιστεύονται την OPTEX για την ακρίβεια και την αξιοπιστία των συστημάτων ανίχνευσής της. H OPTEX ιδρύθηκε στην Ιαπωνία και σήμερα είναι μια εταιρεία παγκόσμιας εμβελείας με κεντρικά γραφεία στην Ευρώπη, την Αφρική, την Μέση Ανατολή (EMEA), στην Αμερική (Βόρεια και Νότια) και την Ασία-Ειρηνικό (APAC).

Η OPTEX παρέχει ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων ανίχνευσης εισβολής / intrusion συμπεριλαμβανομένων παθητικών υπέρυθρων / ανιχνευτής κίνησης ενσύρματη και ασύρματη (anixneytes kinisis) / PIR, ενεργών ακτίνων /beam εξωτερικού χώρου (active beams), αισθητήρων με λέιζερ (laser) και οπτικών ινών (fiber optics) που καλύπτουν κάθε ίδιους εγκατάσταση από την περιμετρική κάλυψη και ανίχνευση κίνησες εξωτερικού χώρου, μέχρι την ανίχνευση οροφής και την προστασία κτιρίων και προστασία σπιτιών. Ανεπηρέαστοι από μεταβαλλόμενο φωτισμό και τις περισσότερες καιρικές συνθήκες, οι αισθητήρες OPTEX παρέχουν εξαιρετικά αξιόπιστη ανίχνευση εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, σχεδιασμένοι για εύκολη ενσωμάτωση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα ασφαλείας (security system), από μονάδες συναγερμού (alarm) και κλειστώ κύκλωμα τηλεόρασης (DVR / CCTV ) και οπτική επιβεβαίωση / επαλήθευση (visual verification) έως τις περισσότερες πλατφόρμες λογισμικού διαχείρισης βίντεο (Video Management Software / VMS), τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligents / AI) και PSIM και ενεργοποιούν ένα συμβάν όταν ανιχνεύεται εισβολέας ή ανιχνεύεται κίνηση σε περιοχή υψηλής σημασίας.

Για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και απόδοσης, η OPTEX προσφέρει έναν εξαιρετικά αξιόπιστο multidirectional μετρητή ατόμων (people counter) σε πραγματικό χρόνο - Akribos - που παρέχει σε κτίρια, γραφεία, επίχρισης, μουσεία, καταστήματα λιανικής, καφετέριες, φαρμάκια, κινηματογράφους, στάδια, λιμάνια, αεροδρόμια και χώρους υψηλής επισκεψιμότητας με πληροφορίες σχετικά με την κίνηση και την πληρότητα ατόμων. Ο μετρητής ατόμων έχει φανεί ιδιαίτερα χρησμός και στην εποχή της πανδημίας όπως ο Κορωναίος (COVID19).

Η GQ TECH είναι εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας / διανομέας / αντιπρόσωπος της OPTEX στην Ελλάδα.

Λόγο της άριστης συνεργασίας και των συνεχώς αυξανόμενων πωλήσεων στην Ελλάδα, η OPTEX ανανεώνει την σχέση της με την GQ TECH και την ορίζει ΟΠΤΕΞ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ / OPTEX AUTHORISED PATNER.

Με το ανώτερο αξίωμα η GQ TECH προσφέρει της καλύτερες τιμές (best buy), εργοστασιακή εγγύηση (manufacturer warranty), εις βάθος τεχνική εκπαίδευση ( in depth technical training) / εκπαίδευσης / σεμινάρια, OPTEX webinars, πρόσβαση σε μοναδικές και χρήσιμες πληροφορίες και άμεση διάθεση όλων των προϊόντων OPTEX. 

Τα νέα προϊόντα OPTEX στην GQ TECH!

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Κατασκευαστής

Κατασκευαστής

Τύπος Σύνδεσης

Τύπος Σύνδεσης

Συχνότητα

Συχνότητα

Χώρος

Χώρος

Grade

Grade

Range

Range

  • 1.5m - 200m

Τύπος Ανιχνευτών

Τύπος Ανιχνευτών

Πρωτόκολλο

Πρωτόκολλο

Ανάλυση

Ανάλυση

FD-322 - OPTEX - Οπτική Ίνα

FD-322 - OPTEX

4.400,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

Η πλέον αξιόπιστη λύση για περιμετρική κάλυψη προέρχεται από την OPTEX και την Fiber SenSys

CKB-304V2 - OPTEX - Visual Verification Module

CKB-304V2 - OPTEX

540,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

To bridge είναι μία διαδικτυακή συσκευή της OPTEX η οποία συνδυάζει την ανίχνευση κίνησης με την οπτική επιβεβαίωση (Vis ...

BX-80N - OPTEX - Ενσύρματος Ανιχνευτής

BX-80N - OPTEX

108,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

Υπέρυθρος εξωτερικός ανιχνευτής κίνησης 12m αριστερά και 12m δεξιά  της OPTEX . Διαθέτει 2 δέσμες σε κάθε πλευρά.

AX-70TN - OPTEX - Beam Εμβέλεια 21m

AX-70TN - OPTEX

136,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

Φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής 2 δεσμών  21m  εξωτερικού χώρου και  60m  εσωτερικού της OPTEX. 10.5-28VDC, μέγιστη κατανάλωση ...

VXI-DAM-X5 -OPTEX- με τεχνολογία Antimasking & MW

VXI-DAM-X5 - OPTEX

146,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

Νέος υπέρυθρος εξωτερικός ανιχνευτής κίνησης της OPTEX 2 πυροηλεκτρικών στοιχείων, και microwave, με τεχνολογία antimask ...