Η GQ TECH επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της ALEPH / AIN είναι στην διάθεσή σας να προμηθεύσει όλα τα προϊόντα και να σας δώσει την σωστή επιλογή για εσάς μέσω των έμπειρων τεχνικών της.

Η ALEPH AMERICA, πλέων AIN, παρέχει πάνω από 40 χρόνια τεχνολογίες αιχμής και προηγμένες τεχνικές κατασκευής στις βιομηχανίες ηλεκτρονικών ειδών, αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτοματισμούς γραφείων και ασφάλειας.

Η AIN είναι γνώστη για την αρίστη ποιότητα μαγνητικών επαφών (magnetic contact). Η ALEPH / AIN προσφέρει αυτοκόλλητες μαγνητικές επαφές, βιδωτές μαγνητικές επαφές, καρφωτές μαγνητικές επαφές, λεπτή χωνευτή μαγνητική επαφή, φλαντζωτή μαγνητική επαφή και μαγνητική επαφή με καπάκι. Ενώ η DC-1561, PS-1523 και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής η Aleph /Ain προσφέρει πολλά διαφορετικά μεγέθη και χρώματα (λευκή μαγνητική επαφή, καφέ μαγνητική επαφή και γκρι μαγνητική επαφή).

Ο υπέρυθρος παθητικός ανιχνευτής (infrared detextor) με διπλό στοιχείο και κάθετη δέσμη AL-40 αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή από τους ανιχνευτές της Aleph / Ain. Στην περίπτωση που χρειάζεστε οικονομικούς φωτοηλεκτρικούς ανιχνευτές beam εξωτερικού και εσωτερικού χώρου η MY-40 και MY-60 θα σας καλύψουν πλήρως.

GQ TECH is an official distributor of AIN / ALEPH

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Κατασκευαστής

Κατασκευαστής

Τύπος Μαγνητικών Επαφών

Τύπος Μαγνητικών Επαφών

Τύπος Σύνδεσης

Τύπος Σύνδεσης

Χρώμα

Χρώμα

Χώρος

Χώρος

Grade

Grade

Range

Range

  • 12m - 100m

Τύπος Ανιχνευτών

Τύπος Ανιχνευτών

MY-40 - Beam εμβέλεια 40m

MY-40

108,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

Beam εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Εμβέλεια 40m , IP54 σε εξωτερικό χώρο.

DC-1561B - Καφέ επαφή

DC-1561B

2,60 € (χωρίς ΦΠΑ)

Αυτοκόλλητη» μαγνητική επαφή. Με καλώδιο στην άκρη 457mm (Στεγανή).