Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών: Μια εύκολη κίνηση για την ασφάλειά σας

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών: Μια εύκολη κίνηση για την ασφάλειά σας

Οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος στην ασφάλεια. Αν σκέφτεστε εδώ και καιρό να εγκαταστήσετε μια ασύρματη μονάδα συναγερμού στο σπίτι σας, το άρθρο μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά το τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε, τον τεχνικό που θα εγκαταστήσει το συναγερμό, αλλά και τις ετήσιες ανάγκες του συστήματος για συντήρηση.

Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι ιδανικοί για περιπτώσεις όπου το σπίτι έχει ήδη επιπλωθεί και κατοικείται. Όπως καταλαβαίνετε, θα ήταν δύσκολο να ενσωματώσετε ενσύρματο συναγερμό σε ένα σπίτι που βρίσκεται σε χρήση, χωρίς να υπάρξει αναστάτωση στην καθημερινότητά σας. Στην περίπτωση εγκατάστασης ασύρματου συναγερμού, όλα είναι πιο εύκολα για το σπίτι και την ίδια την οικογένεια, καθώς δεν χρειάζεται να γίνουν εργασίες ενσωμάτωσης της καλωδίωσης.

Ας δούμε λοιπόν τι χρειάζεται να σκεφτείτε πριν και μετά την εγκατάσταση ενός ασύρματου συναγερμού.

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών - Επιλογή εξοπλισμού

Κάποιοι επιλέγουν μη επώνυμες μάρκες εξοπλισμού για το συναγερμό τους. Αυτό μπορεί να φαίνεται ως μια οικονομικότερη λύση, αλλά στην πράξη αυτές οι εταιρείες δεν είναι σε θέση να σας προσφέρουν ικανοποιητικό after sales service, αν κάτι δεν πάει καλά.

Η GQ Tech προτείνει πάντα επώνυμες μάρκες από κατασκευαστές που προσφέρουν εγγύηση ποιότητας και ασφαλούς λειτουργίας του εξοπλισμού σας.

Συγκεκριμένα οι εταιρείες ORISECDMP και Carrier είναι κορυφαίοι κατασκευαστές καινοτόμων τεχνολογιών με σειρές προϊόντων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για οικίες, μικρά καταστήματα, αλλά και πολύ μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Ασύρματος συναγερμός - Αγορά

Διαβάστε επίσης: Συναγερμοί CADDX: Μάθετε για το Νο1 αμερικανικό σύστημα συναγερμού

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών - Επιλογή τεχνικού

Αφού επιλέξετε τον εξοπλισμό σας, ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε αν θα κάνετε οι ίδιοι την εγκατάσταση ή αν θα επιλέξετε έναν επαγγελματία εγκαταστάτη. Κάποιοι ασύρματοι συναγερμοί μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα. Οι περισσότεροι, όμως, είναι καλό να εγκαθίστανται από ειδικούς τεχνικούς, που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες κάθε συστήματος.

Το δίκτυο συνεργατών μας παρακολουθεί εκπαιδεύσεις από τις ίδιες τις εταιρείες-κατασκευαστές και είναι σε θέση να εγκαταστήσει και να ρυθμίσει σωστά τον εξοπλισμό σας. Αν έχετε ήδη επενδύσει κάποια χρήματα για την αγορά σωστού εξοπλισμού, είναι κρίμα να μην κάνετε σωστή χρήση αυτού εξαιτίας μιας πρόχειρης εγκατάστασης.

Βρείτε εγκαταστάτη

Εγκατάσταση στο χώρο σας

Ο εξειδικευμένος εγκαταστάτης μας θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση του ασύρματου συναγερμού που έχετε επιλέξει και θα διασφαλίσει την κατάλληλη σύνδεσή του με τους πίνακες ελέγχου. Ακόμη, ένας καταρτισμένος επαγγελματίας θα εντοπίσει τα κατάλληλα σημεία τοποθέτησης για τους δέκτες και τους αναμεταδότες σήματος και θα σας προτείνει πιθανές επεκτάσεις, αν διαπιστώσει ότι ο χώρος το απαιτεί.

Ασύρματος συναγερμός σπιτιού - Έλεγχος & συντήρηση

Ένας ασύρματος συναγερμός σπιτιού, όπως κάθε σύστημα συναγερμού, χρειάζεται έλεγχο και συντήρηση τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια. Με τον τρόπο αυτό γίνεται έγκαιρη επιδιόρθωση σφαλμάτων και αντικατάσταση μπαταριών ή άλλων στοιχείων αν κριθεί απαραίτητο από τον συντηρητή.

Ο έλεγχος και η συντήρηση προλαμβάνουν μεγαλύτερες ζημιές στον εξοπλισμό σας, που πιθανόν να σας κοστίσουν ακριβότερα. Η συντήρηση συνήθως γίνεται πριν τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε οι ασύρματοι συναγερμοί να λειτουργούν σωστά ενόσω θα λείπετε σε διακοπές.

Μάθετε τι ελέγχει ένας επαγγελματίας εγκαταστάτης κατά τη συντήρηση συναγερμού μέσα από το άρθρο μας.

Μην αμελείτε τον έλεγχο του ασύρματου συναγερμού σας. Η πρόληψη αποδεικνύεται πάντα καλύτερη της θεραπείας ακόμη και στα τεχνικά συστήματα.

Η  GQ Tech σας προσφέρει επώνυμες λύσεις για ασύρματο συναγερμό που συνοδεύονται από επαγγελματική εγκατάσταση με την εξειδίκευση που προσφέρουν οι ίδιες οι εταιρείες του εξοπλισμού σας. Ακολουθήστε μας σε FacebookYoutube και Instagram για να παρακολουθείτε όλα τα νέα στον τομέα της ασφάλειας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνικές απορίες και περισσότερες πληροφορίες προϊόντων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

All comments