Carrier

Η Carrier είναι κορυφαίος κατασκευαστής καινοτόμων τεχνολογιών HVAC, ψύξης, πυρανίχνευσης (fire), συστημάτων ασφάλειας (security systems) και αυτοματισμού κτιρίων (automation). Υποστηριζόμενη από το εμβληματικό όνομα της εταιρείας, Carrier, το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει κορυφαία brands όπως οι Carrier, Kidde, Edwards, Lenel και Automated Logic. Οι επιχειρήσεις της Carrier αναδεικνύουν τη σύγχρονη ζωή, παρέχουν αποδοτικότητα, ασφάλεια, άνεση, παραγωγικότητα και βιωσιμότητα σε ένα ευρύ φάσμα οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών. Στην Carrier πλέον ανήκουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα συστημάτων ασφαλείας όπως η ιστορική Caddx / Netwrox / Interlogix, xGen Connect, xGen, Zerowire, ATS, UltraSync, Aritech, Guardull, Sentrol, Kilsen, GST, Osborne Hoffman / Netrec και Truvision.

Η Carrier οδηγώντας τις εξελίξεις εστιάζει στην ενοποίηση συστημάτων και λειτουργικών (ενιαία πλατφόρμα) / integration που αφορά κυρίως μεσαία και μεγάλα έργα συστημάτων ασφαλείας. Συγχρόνως η Carrier εστιάζει στην διασύνδεση των συστημάτων συναγερμού μέσω τηςUltraSync cloud και την χρήση εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα / smartphones. Το UltraSync παρέχει ασφαλή επικοινωνία με κρυπτογράφηση, ενώ είναι plug and play διευκολύνοντας σημαντικά στην εγκατάσταση.

Διαθέτουμε διαφορετικές σειρές προϊόντων, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από συστήματα για μικρούς χώρους όπως οικίες και μικρά καταστήματα μέχρι πολύ μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις και συστήματα που καλύπτουν απαιτήσεις πολλαπλών τοποθεσιών.

Για τον οικιακό τομέα, προσφέρουμε το ZeroWire - ένα πλήρες ασύρματο σύστημα με δυνατότητα σύνδεσης μέσω του cloud και της εφαρμογής UltraSync είτε σε ένα σταθμό παρακολούθησης σημάτων, είτε στο κινητό τηλέφωνο του τελικού χρήστη. Το σύστημα ZeroWire, είναι plug-and-play και ασύρματο, δηλαδή ο χρόνος και το κόστος εγκατάστασης ελαχιστοποιούνται. Το σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί, να ελεγχθεί και να ενημερωθεί εξ’ αποστάσεως μέσω του cloud UltraSync.

Για εγκαταστάσεις μεσαίου μεγέθους υπάρχει το xGenConnect (NXG-4, NXG-4-Z, NXG-8, NXG-8-Z, NXG-9 και NXG-9-RF-Z-LB) υβριδικά συστήματα, προσφέροντας ενσύρματες και ασύρματες ζώνες. Μπορούν να ξεκινήσουν από ένα μικρό σύστημα 4 ζωνών και να επεκταθούν σε 48 ζώνες. Το σύστημα ασφαλείας υποστηρίζει ενσωματωμένη IP, Z-wave, αυτοματισμούς, 4G / WiFi, επέκτασης ζωνών NXG-216N, επέκτασης εξόδων NXG-508N, προσθήκη καμερών (CCTV) και είναι Grade 2. Πρόκειται για συστήματα νέας γενιάς, που αποσκοπούν στην υποστήριξη συνεχούς λειτουργίας / συμβατά / backward compatible σε μεγάλη εγκατεστημένη βάση των παλαιών μονάδων συναγερμού Caddx / NetworX (NX). Οι νέες μονάδες έχουν επίσης ένα διπλό bus (NetworX και RS-485), η ιδανική λύση για οικονομικά αποδοτικές εφαρμογές NetworX. Τα νέα LCD πληκτρολόγια NXG-1830-EUR, NXG-1832-EUR, NXG-1833-EUR και NXG-1834-EUR έχουν μοναδικό ντιζάιν & σχεδιασμό.

Για εγκαταστάσεις μεγάλου μεγέθους υπάρχει το xGen (NXG-64IP και NXG-256IP) υβριδικά συστήματα, προσφέροντας ενσύρματες και ασύρματες ζώνες. Μπορούν να ξεκινήσουν από σύστημα 8 ζωνών και να επεκταθούν σε μεγάλα συστήματα 512 ζωνών. Επέκταση ζωνών NXG-208 και NXG-220, επέκταση εξόδων NXG-504 και NXG-510, τροφοδοτικά NXG-320-CPU.

Η GQ TECH είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός διανομέας / αντιπρόσωπος και συνεργάτης των προϊόντων της Caddx / Networx / Interlogix, xGen Connect, xGen, Zerowire, UltraSync, Sentrol, Kilsen, GST, και Osborne Hoffman / Netrec του ομίλου Carrier.

Η GQ Tech λαμβάνει επίσης εκτεταμένη εκπαίδευση απευθείας από τον κατασκευαστή (Carrier) που επιτρέπει στην GQ Tech και τα στελέχη της να προσφέρουν τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση εις βάθους (in-depth technical training), σεμινάρια, Webinars πρώτης γραμμής στην ελληνική αγορά για τα προϊόντα Networx / Caddx, xGenConnect, xGen, GST, Kilsen σε επαγγελματίες εγκαταστάτες / τεχνικούς. Η GQ TECH ως μοναδικός και αποκλειστικός διανομέας / αντιπρόσωπος και συνεργάτης των προϊόντων της Caddx / Netwrox / Interlogix, xGen Connect, xGen, Zerowire, UltraSync προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση (warranty). Απευθυνθείτε στην GQ TECH, μοναδικός και αποκλειστικός αντιπρόσωπος και συνεργάτης της Carrier ( xGenConnect και XGen), για όλα τα νέα προϊόντα!

Η GQ TECH είναι δίπλα σας με τους καλύτερους και πιστοποιημένους από τον κατασιγαστεί τεχνικούς οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό (Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία και Ισπανία) και συνεχίζουν να εκπαιδεύονται απευθείας από τους κατασκευαστές. Οι τεχνικοί της GQ TECH,είναι οι μόνοι πιστοποιημένοι από το κατασκευαστή,τεχνικοί στην Ελλάδα να παρέχουν τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα Caddx / Networx / Interlogix, xGen Connect, xGen, Zerowire, ATS, UltraSync, Aritech, Guardall, Sentrol, Kilsen, GST, Osborne Hoffman / Netrec και Truvision .

Τα νέα προϊόντα NXG-8, NXG-8-Ζ, NXG-9, NXG-9-RF-Z-LB, NXG-7002 και NXG-7002-SIM είναι τώρα διαθέσιμα για όλη την Ελλάδα! Θα τα βρείτε στην GQ TECH – Επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Carrier

-Ολόκληρη η γκάμα του xGenConnect (NXG)

-Πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη

-Εργοστασιακή εγγύηση

-Καλύτερες τιμές

Μόνο στην GQ TECH- Επίσημο και Αποκλειστικό αντιπρόσωπο

3045-W - Button Πανικού

3045-W

18,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

Ενσύρματο μπουτόν πανικού επιφανειακής στήριξης, ενεργοποίηση με τράβηγμα. Διαθέτει N/C επαφή.