Εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες & εκπαιδεύσεις από την GQT - 5 βήματα για να γίνετε άριστος επαγγελματίας

Εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες & εκπαιδεύσεις από την GQT - 5 βήματα για να γίνετε άριστος επαγγελματίας

Στις μέρες μας, τα σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες είναι απαραίτητα προκειμένου να παραμένετε ανταγωνιστικοί, καθώς ο κλάδος της ασφάλειας χαρακτηρίζεται από συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις, νέες τάσεις και συστήματα. Μέσα από ολοκληρωμένα τεχνικά σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες είστε σε θέση να μαθαίνετε τις τελευταίες εξελίξεις του τομέα και αποκτάτε τις κατάλληλες γνώσεις για να διαχειρίζεστε νέα προϊόντα.

Με συνεχή επιμόρφωση αποκτάτε συνολικότερες δεξιότητες, όπως καλύτερη αντίληψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

Στο παρακάτω άρθρο συγκεκριμένα θα δούμε:

 • 5 βήματα για να γίνετε ένας άριστος εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας

 • Σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες & εξειδίκευση στα συστήματα
 • Γνώση του εξοπλισμού που θα εγκαταστήσετε
 • Διάγνωση αναγκών του πελάτη
 • Εύστοχες προτάσεις για αναβάθμιση στην ασφάλεια του χώρου
 • Υπενθύμιση για συντήρηση
 • Σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες, GQ Tech & δίκτυο συνεργατών - Γιατί αξίζει να γίνετε συνεργάτης μας

5 βήματα για να γίνετε ένας άριστος εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας

Ας δούμε μαζί τα βήματα που θα σας καταστήσουν έναν αξιόπιστο και κορυφαίο επαγγελματία εγκαταστάτη. Όμως πρώτα, ας διευκρινίσουμε όλες τις ειδικότητες που μπορούν να επωφεληθούν από τα σεμινάρια συστημάτων ασφαλείας. Αυτές είναι:

 • Οι ηλεκτρολόγοι
 • Οι ειδικοί δικτύων
 • Οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας
 • Οι τεχνικοί συστημάτων συναγερμού
 • Οι εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και οι υπάλληλοί τους
 • Οι ηλεκτρονικοί

Σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες & εξειδίκευση στα συστήματα

Οι μέρες όπου ένας τεχνικός μπορούσε να ανταποκριθεί στο έργο του με κάποιες βασικές γνώσεις έχουν περάσει. Πλέον, οι απαιτήσεις του κλάδου αλλά και οι προσδοκίες των πελατών καλύπτονται μόνο μέσα από ουσιαστική και εις βάθος εξειδίκευση σε συγκεκριμένα συστήματα και τεχνολογίες.


Το προφίλ ενός τεχνικού που δηλώνει ότι μπορεί να τα κάνει όλα δεν εμπνέει αξιοπιστία. Αντίθετα, ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας που έχει καταρτιστεί μέσα από τεχνικά σεμινάρια, εμπνέει την απαιτούμενη σιγουριά και το αντίστοιχο κύρος. Ας μην ξεχνάμε ότι η ασφάλεια μιας οικίας ή μιας επιχείρησης είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν πρωτίστως έμπιστους επαγγελματίες. Τα σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστήματος ασφαλείας είναι αυτά που σας καθιστούν αξιόπιστους και προσδίδουν γνώσεις αυθεντίας πάνω στο αντικείμενο.

Γνώση του εξοπλισμού που θα εγκαταστήσετε

Αναλυτικότερα, μέσα από τα σεμινάρια επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας αποκτάτε ειδικές γνώσεις στον εξοπλισμό και τα συστήματα, που καλείστε να εγκαταστήσετε. Με εφόδιο αυτές τις γνώσεις είστε σε θέση πραγματοποιείτε τη βέλτιστη εγκατάσταση του εκάστοτε συστήματος, να αξιοποιείτε στο έπακρο όλες τις δυνατότητές του και να εξασφαλίζετε την άριστη λειτουργία του.

Η GQ Tech ως επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων και σημαντικότερων εταιρειών στο χώρο της ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο, σας προσφέρει ένα μοναδικό πλεονέκτημα γνώσης! Σας παρέχει πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό απευθείας από τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές σας.


Τα αναλυτικά και εις βάθος τεχνικά σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες της GQ Tech πραγματοποιούνται στους χώρους της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή μέσω τηλεδιάσκεψης. Την εκπαίδευση έχουν αναλάβει εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί, οι οποίοι έχουν καταρτιστεί στο εξωτερικό απευθείας από τους κατασκευαστές, όπως ο κύριος Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μηχανικός Ραντάρ, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας σε συστήματα ασφαλείας, πυρανίχνευσης, CCTV και ελέγχου πρόσβασης.

Εκπαιδευτής GQ Tech

Αυτή την περίοδο τρέχουμε εκπαιδεύσεις στη σειρά NXG της CADDX  και τη NX της networx. Μπορείτε, βέβαια, να κλείσετε τη δική σας custom εκπαίδευση, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 25 διαφορετικά προϊόντα και συστήματα.

 Δηλώστε συμμετοχή στις επόμενες εκπαιδεύσεις της GQ Tech

Διάγνωση αναγκών του πελάτη

Εκτός από τα σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες  και τις εκπαιδεύσεις, ένα πολύ σημαντικό στάδιο στην πορεία σας για να γίνετε κορυφαίος εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας, είναι η σωστή και ολοκληρωμένη διάγνωση των αναγκών του πελάτη.

Σκεφτείτε πέρα από τις βασικές επιθυμίες ενός πελάτη σας. Αναλογιστείτε κάθε πιθανό σενάριο κινδύνου, εξετάζοντας εξονυχιστικά το χώρο που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας και προβλέψτε μελλοντικές περιπτώσεις εγκατάστασης ή συνθήκες, που μπορεί να δημιουργήσουν θέματα στην ασφάλεια.

Με αυτήν τη μέθοδο, είστε σε θέση να καταθέσετε μελέτες ασφαλείας, στηριγμένες σε επιχειρήματα, που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες του πελάτη. Ακόμη, αποδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο ότι είστε expert στο πεδίο και επειδή εξαλείφετε κάθε ανησυχία, κερδίζετε πραγματικά την εμπιστοσύνη των πελατών σας!

Εύστοχες προτάσεις για αναβάθμιση στην ασφάλεια του χώρου

Το επόμενο βήμα αφορά τις ανάγκες αναβάθμισης που προκύπτουν στην ασφάλεια των χώρων με την πάροδο του χρόνου. Ο άριστος εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας ξεχωρίζει για την ικανότητά του να κάνει εύστοχες προτάσεις, όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή οι ανάγκες του πελάτη αλλάζουν.

Όταν ένας πελάτης δημιουργεί οικογένεια, τότε είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται μια ασύρματη θυροτηλεόραση, για να ελέγχει ποιος μπαίνει ή βγαίνει από το χώρο του. Η ανακαίνιση ενός οικήματος, επίσης, δημιουργεί μια ευκαιρία αναπροσαρμογής των συστημάτων ασφαλείας, π.χ. αναβάθμιση στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV.

Γενικότερα, όταν αλλάζουν οι απαιτήσεις ασφαλείας ενός χώρου ή ο τρόπος χρήσης του, θα πρέπει να αλλάζει και η προσέγγιση του έμπειρου εγκαταστάτη.

Όταν είστε σε θέση να προτείνετε και να εφαρμόζετε νέα εναλλακτικά συστήματα ασφαλείας, τα οποία ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του πελάτη, τότε κι αυτός σας εκτιμά ακόμα περισσότερο.

Υπενθύμιση για συντήρηση

Ένα εξίσου σημαντικό βήμα που θα σας μετατρέψει από καλό σε άριστο επαγγελματία εγκαταστάτη, είναι φυσικά οι υπενθυμίσεις στους πελάτες σας για τη συντήρηση εξοπλισμού και συστημάτων.

Εάν υπενθυμίζετε έγκαιρα στους πελάτες σας ότι έχει φτάσει η ώρα για τον καθιερωμένο έλεγχο και συντήρηση του συστήματός τους, αποδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο ότι είστε ένας οργανωμένος επαγγελματίας, που πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτούς.

Έτσι, αυξάνετε και τις πιθανότητες να επιλέξουν ξανά εσάς για τη συντήρηση, διότι τους δείχνετε ότι είστε εκεί γι’ αυτούς όταν σας χρειάζονται.

Σεμινάρια για επαγγελματίες εγκαταστάτες, GQ Tech & δίκτυο συνεργατών - Γιατί αξίζει να γίνετε συνεργάτης μας

Τα σεμινάρια για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες της GQ Tech είναι η ιδανική επιλογή εκπαίδευσης, αν επιθυμείτε πραγματικά να γίνετε αυθεντία στον τομέα της ασφάλειας.

Τα ολοκληρωμένα τεχνικά σεμινάριά μας ακολουθούν τη λογική των καλύτερων εκπαιδεύσεων, που λαμβάνουν χώρα στο εξωτερικό, κι αυτό γιατί οι εκπαιδευτές μας έχουν καταρτιστεί απευθείας από τους κατασκευαστές.

Στην GQ Tech έχουμε δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, το οποίο αντιμετωπίζουμε ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας μας. Γι’ αυτό προσφέρουμε σε κάθε συνεργάτη πολλές δυνατότητες προβολής για την εύρεση πελατολογίου, αλλά και 12ωρη τεχνική υποστήριξη.

Εάν επιθυμείτε να συνεργάζεστε με έναν αξιόπιστο και επίσημο αντιπρόσωπο, τότε είμαστε εδώ για εσάς με τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς και εργοστασιακή εγγύηση.

Υποβάλλετε ένα αίτημα συνεργασίας με την GQ Tech

Τα σεμινάρια του επαγγελματία εγκαταστάτη είναι η πρώτη και σημαντικότερη επένδυση που καλείστε να κάνετε, ώστε να καθιερωθείτε στο χώρο των συστημάτων ασφάλειας. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα σας μετατρέψουν σε άριστο και επιτυχημένο επαγγελματία, έτοιμο να αναλάβει κάθε έργο!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να μάθετε τα πάντα γύρω από τις εκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια, που προσφέρουμε στους επαγγελματίες εγκαταστάτες.


Εάν επιθυμείτε να μένετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα μας και τις εξελίξεις στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, ακολουθήστε μας σε Facebook, Youtube και Instagram.

All comments