Εκπαίδευση για τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας: Γιατί είναι αναγκαία;

Εκπαίδευση για τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας: Γιατί είναι αναγκαία;

Γιατί στη σύγχρονη εποχή είναι απαραίτητη η εκπαίδευση για τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας; Τι προσφέρει στους εγκαταστάτες και τι στους ιδιοκτήτες;

Στην GQ TECH, που γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον κόσμο της ασφάλειας, ξέρουμε καλά πως όταν πρόκειται να ενισχυθεί ένας χώρος (επαγγελματικός ή οικία) με συστήματα ασφαλείας, τότε υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.  Μία από αυτές τις πτυχές είναι και η επιλογή του ιδανικού εγκαταστάτη συναγερμού (δείτε πώς να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία εδώ). Η συνεχής εκπαίδευση πάνω στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας, είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες γι' αυτήν την επιλογή. Αυτό γιατί έχουν σημαντικά οφέλη, τόσο για τους ίδιους τους επαγγελματίες, όσο και για τους ιδιοκτήτες που θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον χώρο που θέλουν να ασφαλίσουν.

 

Εκπαίδευση για τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας: Οφέλη για τον εγκαταστάτη

 

Γιατί είναι απαραίτητη η εκπαίδευση για τον εγκαταστάτη;

 

  1. Γιατί η τεχνολογία προχωράει. Ένας εγκαταστάτης, για να μπορεί να είναι πάντα αποδοτικός, πρέπει να είναι ενημερωμένος με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, τις νέες εφαρμογές και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Δεν είναι καθόλου πρακτικό ένας επαγγελματίας να μην μπορεί να ανταποκριθεί επειδή δεν γνωρίζει ένα καινούργιο σύστημα.

  2. Για να είναι σε θέση να λύσει κάθε πρόβλημα. Η τεχνογνωσία πρέπει να ενισχύεται για να είναι αποτελεσματική. Η τακτική ενημέρωση κι εκπαίδευση στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας δίνει στον επαγγελματία τη δύναμη να μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και να δίνει άμεσες λύσεις σε απρόσμενα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

  3. Για άμεση εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη (ή πελάτη). Η αμεσότητα σ' αυτόν τον κλάδο είναι καίρια. Ένας ενημερωμένος εγκαταστάτης δεν χάνει χρόνο για την κατανόηση νέων συστημάτων ασφαλείας. Επίσης, δεν χρειάζεται να σπαταλήσει ενέργεια σε χρονοβόρες αναζητήσεις. Γνωρίζει τον τομέα του και είναι σε θέση να μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα έναν ιδιοκτήτη σε κάθε του αίτημα και δυσκολία.

  4. Για να μπορεί να χειριστεί κάθε σύστημα κι επωνυμία. Δεν είναι καθόλου πρακτικό για έναν ιδιοκτήτη που θέλει να προφυλάξει τον χώρο του, να βρει έναν εγκαταστάτη που του δίνει τη δυνατότητα ενός μόνο συστήματος ή μίας μόνο επωνυμίας. Ο κόσμος της ασφάλειας εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων είναι πλούσιος σε δυνατότητες κι επιλογές. Έτσι, και ο ιδανικός επαγγελματίας πρέπει να είναι σε θέση να μπορεί να συμβαδίζει με αυτήν την αφθονία.

  5. Γιατί δυναμώνει την αντίληψη. Ένας επαγγελματίας εγκαταστάτης που εκπαιδεύεται τακτικά πάνω στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, έχει ένα σημαντικό προβάδισμα: την αντίληψη. Η ενισχυμένη αντίληψη προωθεί επίσης την αμεσότητα και αποδοτικότητα στη λήψη των αποφάσεων σε κρίσιμες στιγμές.

 

Εκπαίδευση για τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας: Οφέλη για τον ιδιοκτήτη

 

Γιατί ένας ιδιοκτήτης καλύτερα να επιλέγει εκπαιδευμένους εγκαταστάτες;

 

  1. Γιατί είναι πάντα σε θέση να προτείνει το καλύτερο δυνατό. Ένας επαγγελματίας εγκαταστάτης που έχει πιστοποιήσεις και ενεργές εκπαιδεύσεις, θα μπορεί πάντα να εντοπίζει το καταλληλότερο σύστημα για κάθε χώρο που χρήζει προστασίας. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα μπορεί να κάνει και προτάσεις για έξτρα ενίσχυση. Είναι επίσης ενημερωμένος για τις νέες τεχνολογίες, τάσεις και μεθόδους που θα μπορούν να προστατέψουν τον κάθε χώρο.

  2. Γιατί είναι υψηλό το επίπεδο. Οι επαγγελματίες που δεν εφησυχάζουν, δεσμεύονται να ανταποκρίνονται σε ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κι ασφάλειας, ενώ έχουν επίσης ανεπτυγμένο τον κώδικα της ηθικής. Ένας εγκαταστάτης που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά τα πρότυπα, όχι μόνο δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά, μπορεί να αποβεί μέχρι κι επικίνδυνος.

  3. Γιατί μπορεί να σταθεί στο πλάι του ιδιοκτήτη. Με τη συνεχή εκπαίδευση στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας, ο επαγγελματίας μπορεί να σταθεί στο πλάι του ιδιοκτήτη με σιγουριά. Είτε στην περίπτωση αναπάντεχων εμποδίων ή ατυχών συμβάντων, είτε με επεξηγήσεις, είτε με χρήσιμες συμβουλές.

  4. Γιατί θα μπορεί να δώσει τις σωστές οδηγίες. Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας δεν είναι αρκετή από μόνη της. Πρέπει ο ιδιοκτήτης να γνωρίζει πώς λειτουργούν, γιατί χρειάζονται, πού τοποθετούνται και γιατί, ή πώς λειτουργούν οι εφαρμογές τους. Ο εκπαιδευμένος εγκαταστάτης θα μπορεί να μεταφέρει όλες αυτές τις πληροφορίες χωρίς να μπερδέψει τον ιδιοκτήτη και να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.

 

GQ TECH εκπαίδευση για τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας

Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος κορυφαίων κατασκευαστών όπως DMP, OPTEX, CHeKT, CARRIER, NETWORX, CADDX, GST, KILSEN, KERI, ALEPH/AIN, διοργανώνει In-Depth Technical Trainings στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, από καταρτισμένους κι εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.

Με γνώμονα την πλήρη εκπαίδευση των συνεργατών μας στις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και στην ικανότητά τους για εγκατάσταση κι υποστήριξη, τα τεχνικά μας σεμινάρια προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες των επαγγελματιών. Γι' αυτόν τον λόγο οι ημερομηνίες ορίζονται από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, όσο και η θεματολογία, ενώ τα σεμινάρια παραδίδονται σε μικρές ομάδες (μέχρι 5 άτομα).

 

Τα τεχνικά σεμινάρια αφορούν:

       Παρουσίαση προϊόντων CADDX, networX, DMP, OPTEX, KILSN.

 

       Εγκατάσταση και προγραμματισμός προϊόντων DMP σειρά XT, σειρά XR

 

       Εγκατάσταση και προγραμματισμός προϊόντων networX σειρά NX

 

       Εγκατάσταση και προγραμματισμός προϊόντων CADDX σειρά NXG

 

       Εγκατάσταση και προγραμματισμός προϊόντων OPTEX σειρά VXI / VXS, BX / BXS, FTN, WXI / WXS, QXI, RLS, SL, VXI-CMOD, CHeKT

 

       Εγκατάσταση και προγραμματισμός συστημάτων CCTV (Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης)

 

       Εγκατάσταση και προγραμματισμός συστημάτων Πυρανίχνευσης (Fire)

 

       Εγκατάσταση και προγραμματισμός συστημάτων Access (Έλεγχος πρόσβασης)

 

Μην χάνετε χρόνο! Προετοιμαστείτε κατάλληλα και ενισχύστε την τεχνογνωσία σας στα συστήματα ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εκπαιδεύσεις μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

All comments