Η Orisec κέρδισε το βραβείο Emerging Exporter

Η Orisec κέρδισε το βραβείο Emerging Exporter

Η Orisec βραβεύτηκε με το Βραβείο Αναδυόμενου Εξαγωγέα (Emerging Exporter Award) στην πρόσφατη τελετή των βραβείων Insider North West International Trade, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Lowry στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Η Orisec σημειώνει:

Καθώς η επιχείρηση μας και η φήμη μας ενισχύονται συνεχώς στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε αρχίσει να αναπτύσσουμε περεταίρω τις παρουσία μας στην παγκόσμιας αγορά και να παρέχουμε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε χώρες όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Κύπρος, η Ιταλία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Το EmergingExporterAward αναγνωρίζει τα εξαγωγικά επιτεύγματα εταιρειών που ασχολούνται με την εξαγωγή αγαθών, υπηρεσιών ή τεχνολογίας για περισσότερα από πέντε χρόνια και αποτελεί μια σημαντική διάκριση για την Orisec αφού η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα ένα διεθνές σχέδιο επέκτασης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Orisec, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερος χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το σπουδαίο βραβείο. Είναι τεράστια τιμή για την Orisec και μεγάλη αναγνώρισης σε όλη την ομάδα της Orisec για τη συνεχή σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή της στην εταιρεία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον και τα διεθνή μας σχέδια ανάπτυξης μετά την επιτυχία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

All comments