Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος  της Carrier σας ενημερώνει για τα εξής:

Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος της Carrier σας ενημερώνει για τα εξής:

Λόγω των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η παραγωγή ενός μέρους των προϊόντων της σειράς NetworX (ΝΧ) ολοκληρώνεται το 2020 ενώ η υπόλοιπη σειρά NetworX (ΝΧ) ολοκληρώνεται στα τέλη του 2021. Η Carrier καθώς και οι επίσημοι αντιπρόσωποι τους στην Ευρώπη έχουν επαρκές απόθεμα 2 ετών για την σταδιακή μετάβαση στην νέα σειρά xGEN Connect (NXG). Η νέα σειρά xGEN Connect (NXG) έχει ήδη παρουσιάσει κάποια από τα νέα μοντέλα τα οποία βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της αναβάθμισης (βελτίωσης). Η διάθεση της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων xGEN Connect (NXG) θα γίνει κατά την διάρκεια του 2021. Στην σειρά xGEN Connect (NXG) ακόμη αναμένεται να προστεθούν τα LCD πληκτρολόγια με PROX, επεκτάσεις, έξοδοι, 4G GSM, η μονάδα NXG-4 καθώς και η ενσωμάτωση της τηλεφωνικής γραμμής στις μονάδες.

Η GQ TECH ως Επίσημος Αντιπρόσωπος της Carrier είναι σε θέση να σας προμηθεύει όλη την σειρά networX (ΝΧ) καθώς και να σας παρέχει 2ετή εργοστασιακή εγγύηση από την ημέρα αγοράς τους.

Η GQ TECH με την υποστήριξη του κατασκευαστή Carrier σας δίνει την ευκαιρία να μεταβείτε σταδιακά στην νέα σειρά NXG με όλες τις αναβαθμίσεις και τις βελτιώσεις της νέας σειράς.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε προϊόντα της σειράς netwroX (NX) και xGEN Connect (NXG) σε πλήρη και άμεση διαθεσιμότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

All comments