FIREBEAM XTRA - JBE - SMOKE DETECTOR

FIREBEAM XTRA

€774.00
(TAX excluded)

Ανιχνευτής καπνού δέσμης με ανακλαστήρα  για αποστάσεις έως 70m. Είναι εξοπλισμένος με Motorized κεφαλή δέσμης που επιτρέπει την αυτόματη αυτοευθυγράμμιση.

Add to favorites

 

Security policy (edit with module Customer reassurance)

 

Delivery policy (edit with module Customer reassurance)

 

Return policy (edit with module Customer reassurance)

Ανιχνευτής καπνού δέσμης με ανακλαστήρα  για αποστάσεις έως 70m. Είναι εξοπλισμένος με Motorized κεφαλή δέσμης που επιτρέπει την αυτόματη αυτοευθυγράμμιση.

Η δέσμη θα αυτοευθυγραμμιστεί στο κέντρο του ανακλαστήρα κατά τη θέση σε λειτουργία και θα διατηρήσει αυτόματα την ευθυγράμμιση αν τυχόν  συμβεί μικρή κίνηση του κτιρίου.

Ένα ανακλαστικό πρίσμα ανιχνεύει με ακρίβεια τον καπνό εντός της δεδομένης απόστασης. Ο ανιχνευτής αναλύει την εξασθένηση ή μείωση του φωτός λόγω του καπνού μεταξύ του ανιχνευτή και του ανακλαστήρα για να ενεργήσει ανάλογα.

Με μέγιστη εμβέλεια 160 μέτρα(με την χρήση των extra KIT ,70KIT140 ή 140KIT160 )  το FIREBEAM XTRA είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων χώρων.

Ο προγραμματισμός και ο έλεγχος πραγματοποιούνται από το έδαφος με το πληκτρολόγιο ελέγχου (Περιέχεται στην συσκευασία) . Το πληκτρολόγιο ελέγχου επιτρέπει

εκκίνηση, ρύθμιση ορίων συναγερμού, ρύθμιση χρόνου συναγερμού και αποτυχίας, αυτόματη δοκιμή, διάγνωση κ.λπ. Διαθέτει έξοδο Ρελε για Fire NC/NO & Fault NC/NO.To Reset μπορεί να προγραμματιστεί να γίνεται αυτόματα ή μέσω εξωτερικής εντολής.

Τάση λειτουργίας: Από 10,2 έως 30 VDC. Ρεύμα ηρεμιας:3,5mA. Ρεύμα κατά την ρύθμιση: 17mA  .Θερμοκρασία λειτουργίας  από  -10ºC έως +55ºC. IP65

Διαστάσεις Πομποδέκτη : 180mm x 155mm x 137mm Διαστάσεις Controller: 185mm x 120mm x 62mm .Διαστάσεις ανακλαστήρα: 100x100mm

EN 54-12:2015

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται :Ανιχνευτής ,Ανακλαστήρας για 70m, Καλωδιακός Controller για ρύθμιση από το έδαφος.