Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Στην GQ TECH γνωρίζουμε καλά ότι όσο σημαντική είναι η παρουσίαση, η εκπαίδευση και η προμήθεια ενός προϊόντος, εξίσου σημαντική είναι και η υποστήριξη μετά την πώληση. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει κατά την διάρκεια ή μετά την παράδοση των υλικών. Με την αγορά προϊόντων δεν αποκτάτε έναν προμηθευτή, αλλά έναν συνεργάτη ο οποίος είναι δίπλα σας. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα ή αλλαγή των προδιαγραφών του έργου ή αναζήτηση βοήθειας για την μελέτη του έργου ή αμφιβολιών η GQ TECH είναι ένα τηλεφώνημα μακριά. Κορυφαία εργοστάσια όπως οι DMP, OPTEX, CARRIER, CQR και OPENEYE δίνουν ιδιαίτερη σημασία στους αντιπροσώπους που έχουν ορίσει σε κάθε κράτος. Συνεπώς δεν είναι τυχαίο που έχουν ορίσει επίσημο αντιπρόσωπο την GQ TECH στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η GQ TECH ως επίσημος αντιπρόσωπος των μονάδων NetworX (NX-4, NX-6 & NX-8), xGEN Connect (NXG-8 & NXG-8-Z), xGEN (NXG-64IP & NXG-256IP), ZeroWore (ZW-6404), DMP (XTLp, XT-30, XR-150 & XR-550) διαθέτει πιστοποιημένη από τους κατασκευαστές τεχνική υποστήριξη τις ακόλουθες ώρες:

Δευτέρα:  9 π.μ - 9 μ.μ.
Τρίτη:  9 π.μ - 9 μ.μ.
Τετάρτη:  9 π.μ - 9 μ.μ.
Πέμπτη:  9 π.μ - 9 μ.μ.
Παρασκευή:  9 π.μ - 9 μ.μ.
Σάββατο:  9 π.μ - 6 μ.μ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλείται στο τηλέφωνο της εταιρίας 210-664-0025 και οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν λύσεις!

Η GQ TECH είναι δίπλα σας με τους καλύτερους τεχνικούς οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό (Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία και Ισπανία) και συνεχίζουν να εκπαιδεύονται απευθείας από τους κατασκευαστές.

GQ TECH, επίσημος αντιπρόσωπος της Carrier (NX, NXG και ZW), OPTEX, DMP, BUNKER, OPENEYE, SENTROL, KILSEN και GST με έγκυρη και άμεση πληροφόρηση σε όλα τα προϊόντα.

Προϊόντα παραεισαγωγής δεν καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

All comments