Συναγερμοί CADDX: Μάθετε για το Νο1 αμερικανικό σύστημα συναγερμού

Συναγερμοί CADDX: Μάθετε για το Νο1 αμερικανικό σύστημα συναγερμού

Η ασφάλεια είναι σημαντική υπόθεση για ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες που θέλουν να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, την επιχείρησή τους και το προσωπικό τους. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προστατευτεί κανείς από κάθε κίνδυνο. Οι συναγερμοί CADDX είναι παγκοσμίως μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στον χώρο της ασφάλειας και όχι άδικα.

Συναγερμοί CADDX, Carrier & xGenConnect

Η CADDX είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων ασφαλείας που μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα, σε οποιοδήποτε σπίτι ή επιχείρηση.

Το brand ανήκει στην Carrier (Carrier Global), του κορυφαίου παγκόσμιου προμηθευτή λύσεων ασφάλειας, πυρασφάλειας, ψύξης και HVAC τεχνολογίας. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον τελικό καταναλωτή, διαθέτουν τρία δυνατά τμήματα με προϊόντα και ποιοτικές λύσεις: HVAC, Refrigeration και Fire & Security.

Οι συναγερμοί CADDX είναι μέρος του Fire & Security τμήματος της Carrier, ένα τμήμα που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα οικιακών και εμπορικών συστημάτων, που προσφέρουν ελέγχους πρόσβασης, παρακολούθηση, ηλεκτρονικές κλειδαριές, λύσεις φιλοξενίας, εφαρμογές, λύσεις πρόσβασης σε ακίνητα, διαχείριση απομακρυσμένης πρόσβασης, διαχείριση και ανάλυση βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις σε συστήματα ασφαλείας καλύπτοντας:

 • Οικιακές λύσεις
 • Επιχειρησιακές λύσεις
 • Βιομηχανικές λύσεις
 • Υπηρεσιακές λύσεις

 

networX

Ενώ η networX (NX) διαθέτει ένα εντυπωσιακό portfolio που συνοδεύεται από συνεχείς υπηρεσίες και υποστήριξη συνεργατών, αυξανόμενες πωλήσεις και υψηλή δημοτικότητα κατέχει η CADDX (NXG).

Η CADDX είναι η διάδοχος της NetworX και πρόκειται για μία σειρά από τα πιο δυνατά πάνελ που υπάρχουν στην αγορά. Ως αποτέλεσμα της διαδοχής, τα xGenConnect μπορούν να συγχωνευτούν με υπάρχοντα NetworX συστήματα, χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση πληκτρολογίων ή βοηθητικών μονάδων. Αυτή η συμβατότητα και μεταφορά είναι δυνατή με τον διπλό δίαυλο (NetworX και RS-485) που βρίσκεται στο NXG της CADDX.

Βρείτε εδώ όλα τα CADDX προϊόντα.

Συναγερμοί CADDX: Γιατί να τους προτιμήσετε

Πολλαπλές λύσεις

Οι CADDX συναγερμοί προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από λύσεις για τη μέγιστη ασφάλεια κάθε χώρου. Αυτά τα εξελιγμένα προϊόντα μπορούν να καλύψουν:

 • Οικιακούς αυτοματισμούς - Με τη δυνατότητα ενοποίησης όλων των συστημάτων και των εξοπλισμών, ένα σπίτι μπορεί εύκολα να γίνει "έξυπνο", με χαμηλό κόστος και μεγάλη ευκολία.

Μάθετε για τα συστήματα ασφαλείας σπιτιού.

 • Κτίρια - Προϊόντα και λύσεις για κτιριακές εγκαταστάσεις με πολλαπλούς κινδύνους, με άκρως εξελιγμένες τεχνολογίες και αυξημένη αποδοτικότητα.

 • Επιχειρήσεις - Μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις, η κάθε μία έχει τις δικές της διαφορετικές απαιτήσεις για την ασφάλειά της. Οι συναγερμοί CADDX μπορούν να εγγυηθούν για την αποτελεσματικότητά τους και την προστασία από κάθε κίνδυνο.

 • Καταστήματα λιανεμπορίου - Από ψιλικατζίδικο ή μίνι μάρκετ, μέχρι εμπορικό κέντρο, στα καταστήματα λιανεμπορίου η ανάγκη για ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας και η CADDX μπορεί να ανταποκριθεί στο έπακρο.

Μάθετε για τα συστήματα ασφαλείας επαγγελματικών χώρων.

Αναβάθμιση

Τα συστήματα ασφαλείας πρέπει να αναβαθμίζονται συχνά για να μπορούν πάντα να καλύπτουν τις ανάγκες του σήμερα. Οι CADDX πλακέτες είναι συμβατές με το NetworX εξοπλισμό, όπως με πληκτρολόγια ή επεκτάσεις ζωνών.

 

Ευελιξία

Επανδρωμένοι με συνδεσιμότητα τελευταίας Ultrasync τεχνολογίας, οι συναγερμοί CADDX μπορούν να σας προσφέρουν την ευελιξία και την ελευθερία που χρειάζεστε, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό ασφαλείας στο καθημερινό σας πρόγραμμα, εύκολα και άμεσα.

Επεκτασιμότητα

Τα CADDX συστήματα ασφαλείας διαθέτουν μεγάλη επεκτασιμότητα, προσφέροντας τη δυνατότητα ελέγχου από 4 μέχρι 192 ζώνες, με ξεχωριστά bus για σύνδεση συμβατών περιφερειακών συσκευών, διαχείριση μέσω της εφαρμογής Ultrasync+, από 4 έως 8 partition, μέχρι 256 χρήστες και καταγραφή έως 1024 συμβάντων. 

GQ TECH: Πολύ παραπάνω από ένας επίσημος αντιπρόσωπος CADDX προϊόντων

Στην GQ TECH, με γνώμονα την αποτελεσματική ασφάλεια σε κάθε χώρο, κατέχουμε την επίσημη αντιπροσωπεία και διανομή του ομίλου Carrier στην Ελλάδα, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από εξελιγμένους networX και CADDX συναγερμούς κι εξοπλισμό. Οι σειρές προϊόντων που διαθέτουμε μπορούν να καλύψουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών: από Grade 2 συστήματα για μικρούς χώρους, μέχρι μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε:

 • Συστήματα ασφαλείας
 • Μονάδες συναγερμού
 • Κεντρικές μονάδες
 • Πληκτρολόγια
 • Συσκευές επικοινωνίας
 • Συσκευές εξόδων

Όλοι οι CADDX συναγερμοί και προϊόντα.

Επίσης, στην GQ TECH αναπτύσσουμε ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών, αποτελούμενο από επαγγελματίες εγκαταστάτες που μοιράζονται το πάθος μας για τη διάθεση αποτελεσματικών συστημάτων ασφαλείας. Σε αυτό το πλαίσιο, μεριμνούμε για την εκπαίδευσή τους με τεχνικό τμήμα εκπαιδευμένο απευθείας από την Carrier, έτσι ώστε να προσφέρουμε έγκαιρη τεχνική υποστήριξη και συνεχή εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουμε εκπαιδεύσεις:

 • NETWORX - NX-4/6/8/8E
 • NETWORX - NX-7/8
 • NETWORX - NX-595E
 • NETWORX - NX-596E/SIM
 • CADDX - NXG-4/8/9
 • CADDX - NXG-64IP/256IP
 • Παρουσίαση σειράς NXG της CADDX
 • Εκπαίδευση προγραμματισμού NXG

 

Αν θέλετε να βρείτε τον καλύτερο εγκαταστάτη, συμπληρώστε τώρα online την αίτηση.

Αν θέλετε να ενταχθείτε στο δίκτυό μας, κάντε αίτηση συνεργασίας.

 

GQ TECH - Η μία στάση, σε όλες τις λύσεις ασφαλείας.

All comments