Καλώς ήρθατε στο μέλλον της επιτήρησης με την OpenEye

Καλώς ήρθατε στο μέλλον της επιτήρησης με την OpenEye

Η OpenEye ορίζει την GQ TECH ως αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα και Κύπρο. Σκοπός της συνεργασίας είναι να καλυφθούν νέες και αυξανόμενες τάσεις της Ελληνική αγοράς στο κλάδο της μαζικής και συγχρόνως συγκεκριμένης επιτίρησης πολλαπλών συστημάτων.

H OpenEye (openeye.net) είναι μια κορυφαία εταιρία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που εξειδικεύεται στις λύσεις Cloud κλειστού κυκλώματος καμερών. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης βίντεο της OpenEye δίνει μοναδικές λύσεις, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα κάθε επιχείρησης.

Οι λύσεις ασφάλειας που διαχειρίζεται το OpenEye Cloud δίνουν στους χρήστες πρόσβαση σε ειδοποιήσεις βίντεο και σε πραγματικό χρόνο για την προστασία της επιχείρησής τους οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Τα προϊόντα OpenEye παρέχουν πιο αξιόπιστη, ασφαλή πρόσβαση στον κυβερνοχώρο και απομακρυσμένη πρόσβαση βίντεο και δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να δουν πληροφορίες σχετικά με γεγονότα που ενδέχεται να επηρεάσουν την ασφάλεια ή την κερδοφορία της επιχείρησής τους. Η εξαγωγή βίντεο, η κοινή χρήση clip, η διαχείριση χρηστών, τα συμβάντα συναγερμού και η παρακολούθηση σωστής μετάδοσης πληροφοριών είναι όλα εξομαλυμένα χάρη στο ισχυρό Cloud Portal που μπορεί να υποστηρίξει απεριόριστο αριθμό συνδεδεμένων συστημάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-664-0025

 

 

—————————————————————————————————————————

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

All comments